Milligram Carlton

When bringing the modern stationery giants to a locale already rich in Victorian heritage, we pared back loud, architectural statements, and instead opted for a measured, timeless approach to display the brand’s products.

Designing a store that acts as a consistent canvas for the product, we intentionally treated shelving as extractions out of the architectural mass, and not as isolated showpieces. Curved, seamless walls and forms create a soft, humble backdrop for vibrant product displays and overall, create a timeless, ambient environment, in line with the measured aesthetics of the brand.

We intentionally treated shelving as extractions out of the architectural mass, rather than imposing isolated and independent showpieces. Due to the small nature of the store and the relatively low ceiling height, an important part of the design was to use integrated

Related Projects

Form Lights